Cloud van Bokumo

jouw ICT altijd en overal beschikbaar

MICROSOFT 365

Werk waar en wanneer je wil met Microsoft 365. Je hebt beschikking over alle veel gebruikte Microsoft applicaties, waardoor je moeiteloos kunt werken met bijvoorbeeld Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access en Teams.

Met Microsoft 365 maak je gebruik van de laatste versie van Office en worden jouw bestanden veilig in de cloud opgeslagen. Uiteraard zijn ook jouw bestanden op ieder apparaat beschikbaar, zodat je productief bent wanneer jij dat wil.

ONLINE WERKPLEK

Werken jij of jouw medewerkers vaak op andere locaties? Dan zijn de online werkplekken een interessante oplossing. Een online werkplek in de cloud met maatwerk en eigen bedrijfsapplicaties. Uiteraard is de werkplek razendsnel, stabiel en veilig. De online werkplek heeft een vaste prijs per gebruiker, waardoor het budgetteren van jouw ICT eenvoudig wordt.

ONLINE SERVER

In plaats van een fysieke server op kantoor, kun je ook kiezen voor een online server. Deze servers zijn flexibel in te richten naar jouw wensen en behoeften. Daarnaast is een online server betrouwbaarder dan een fysieke server op kantoor, schaalbaar en voordeliger.

HOSTED EXCHANGE

Overal ter wereld toegang hebben tot jouw e-mail, adresboek, agenda, taakbeheer en documenten? Kies dan voor hosted exchange van Bokumo. Door te kiezen voor deze SaaS service hoef je niet zelf een dure Exchange server neer te zetten en te onderhouden. Iedere mailbox is maandelijks opzegbaar, maar flexibiliteit en schaalbaarheid zijn niet de enige voordelen. Je hebt namelijk altijd en overal toegang tot jouw mailbox en kunt eenvoudig agenda’s delen met jouw collega’s.

ONLINE BACK-UP

Op zoek naar een makkelijke, veilige en betrouwbare manier om jouw bedrijfsgegevens veilig te stellen? Hiervoor heeft Bokumo online back-up. Wij zorgen ervoor dat er altijd een back-up beschikbaar is. Verloren bestanden zijn daardoor eenvoudig terug te krijgen en zo stel je de continuïteit van jouw bedrijf veilig. Uiteraard slaan wij de gegevens op in een modern en goed beveiligd datacenter in Nederland.

MEER INFORMATIE NODIG?

Neem contact met ons op via +31 (0)75 642 00 70 of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 286 reviews.