Hardware van Bokumo

goed gereedschap is het halve werk

Om continuïteit en productiviteit te kunnen waarborgen is goed gereedschap onontbeerlijk. Bij Bokumo hebben wij al sinds 1991 ervaring met het uitzoeken en leveren van de juiste apparatuur. Iedere ondernemer heeft namelijk specifieke wensen en eisen. Doordat wij al meer dan 30 jaar hardware leveren, hebben wij met de beste A-merken ter wereld goede relaties opgebouwd. Wij kunnen hardware dan ook zeer interessant aan jou leveren.

ENORM ASSORTIMENT A-MERKEN

Doordat wij zaken doen met de grootste distributeurs ter wereld, zijn wij in staat om uit een enorm assortiment met A-merken te kiezen. Ons assortiment bestaat uit meet dan 275.000 producten. Nadat wij in overleg hebben bepaald wat er nodig is, gaan onze productspecialisten aan de slag om voor jou de beste keuze te maken. Zodra het producten of producten zijn vastgesteld, brengen wij vrijblijvend een offerte aan jou uit.

LEASEN?

Heb je ooit eens nagedacht over de mogelijkheid om laptops, tablets en servers in lease te brengen? Nee? Goed nieuws, want ook hardware is te leasen. Vaak zien wij dat ondernemers de aanschaf van nieuwe apparatuur uitstelt vanwege de invloed die het heeft op de liquiditeit. Dit gaat bijna altijd gepaard met meer storingen en afnemende productiviteit. Dat is dus vanaf nu niet meer nodig. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

Heb je hardware nodig? We helpen je graag. De eerste stap is contact met ons opnemen of onze tool gebruiken om jouw wensen aan ons door te geven. Onze tool vind je via de knop hieronder. Een offerte is altijd vrijblijvend.

Je kan ons op de volgende manier bereiken
Onze support desk is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 286 reviews.