Print Services van Bokumo

printen zonder zorgen

Managed Print Services zorgen er voor dat het volledige beheer van jouw print apparatuur binnen een abonnement wordt ondergebracht. Je hoeft hierdoor nooit meer zelf toner of inkt te bestellen. Onze slimme software zorgt er namelijk voor dat je op tijd een nieuwe cartridge geleverd krijgt. Ervaar je problemen met printen? Geen probleem. In jouw abonnement zit namelijk inbegrepen dat er de eerst volgende werkdag een monteur bij jou komt en de problemen verhelpt. Dat alles voor een vast bedrag per maand.

Geen abonnement nodig? Je kan ook los cartridges en andere verbruiksmaterialen bij ons bestellen! Wij hebben originele en kwalitatief hoogwaardige alternatieve cartridges. Laat ons weten welke printer je hebt en je ontvangt vrijblijvend een prijsopgave.

AUTOMATISCHE LEVERING VERBRUIKSARTIKELEN

Nooit meer een printer die stilstaat omdat je geen inkt of toner hebt. Bokumo levert altijd op tijd, doordat jouw printer automatisch aan ons laat weten dat er een cartridge nodig is. Je profiteert ook nog eens van de beste prijs, vanwege onze intensieve contacten met de grote fabrikanten.

SNEL HULP BIJ STORINGEN

Kies voor een contractvorm inclusief on-site service bij storingen. Na het aanmelden van de storing wordt door specialisten beoordeeld wat er aan de hand is en indien nodig staat er de volgende dag een engineer op de stoep.

INZICHT

Krijg inzage in wanneer en wat er wordt afgedrukt en houd hiermee de kosten voor printen zelf in de hand. In de overzichtelijke portal kun je exact zien wat de stand van zaken is.

KOPEN OF LEASEN?

Zelf bepalen of je de apparatuur koopt of dat je deze wil leasen. Bij Bokumo is het allebei mogelijk. Je kiest voor een looptijd met 36,48 of 60 maanden als je gaat leasen. Koop je liever? Dan sluit je het service contract af waarbij alleen de afdrukken worden afgerekend.

PRIJS PER PAGINA OF BETALEN PER TONER?

MPS van Bokumo biedt vele mogelijkheden. Een vaste prijs per pagina is handig, maar niet altijd de voordeligste oplossing. Afrekenen per geleverd verbruiksartikel is eerlijker, omdat je dan alleen betaalt wat je werkelijk verbruikt. Wij helpen je graag met de voor jou beste keuze.

MEER INFORMATIE NODIG?

Neem contact met ons op via +31 (0)75 642 00 70 of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Je kan ons op de volgende manier bereiken
Onze support desk is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.
Of laat ons terugbellen

Vul de gegevens hieronder in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 286 reviews.