Systeembeheer van Bokumo

omdat jouw apparatuur "gewoon" moet werken

NETWERKBEHEER

Netwerkbeheer is letterlijk het beheren van een computernetwerk. Een netwerkbeheerder is continue op de infrastructuur aan het letten en grijpt in waar nodig. Zo zorgt deze specialist voor voldoende capaciteit en functionaliteit. Onder de werkzaamheden behoren bijvoorbeeld het monitoren en onderhouden van servers, routers, switches, firewalls en de overall beveiliging. Denk daarnaast ook aan het onderhouden van printers en het maken en controleren van back-ups.

WERKPLEKBEHEER

Jij en jouw werknemers beschikken over diverse werkplekken met computers, laptops, tablets en printers. Het is enorm belangrijk dat de apparatuur altijd functioneert, zodat je gewoon jouw werk kunt uitvoeren. Betrouwbaarheid en het voorkomen van storingen zijn de belangrijkste doelstellingen van werkplekbeheer.

Specialistische kennis van hardware en software is vereist om werkplekbeheer goed uit te kunnen voeren. Doet zich onverhoopt toch een probleem voor, dan is adequate ondersteuning een vereiste.

VOIP

VOIP is een techniek die er voor zorgt dat je kunt bellen via internet. Je gebruikt hiervoor geen telefoonlijn meer, maar voor VOIP wordt jouw internetlijn gebruikt. Onderdelen van telefonie die voorheen alleen voor hele grote bedrijven beschikbaar waren, zijn door VOIP ook bereikbaar voor ZZP’ers en MKB’ers. Voordelig, betrouwbaar en met enorm veel functionaliteiten.

BACK-UPS

Indien er een technische storing plaatsvindt heeft dat vaak gegevensverlies tot gevolg. Een reservekopie van jouw bestanden, instellingen en programma’s zorgt er dan voor dat je terug kan in de tijd. Deze reservekopie (back-up) zorgt voor een minimum aan gegevensverlies. De frequentie is zelf te bepalen. Wij raden een back-up aan die continue doorgaat.

ENDPOINT SECURITY

In beveiliging zijn gebruikers vaak de zwakste schakel. Cybercriminelen richten zich met dreigingen als phising en ransomware op de apparaten van jouw medewerkers om zo toegang te krijgen tot waardevolle data en zelfs het bedrijfsnetwerk. Daarom is een beveiligingsstrategie essentieel, zeker ook voor kleine ondernemers. We combirenen endpoint protection met meerdere lagen van beveiliging om zo een hoog beveiligingsniveau te garanderen.

MEER INFORMATIE NODIG?

Neem contact met ons op via +31 (0)75 642 00 70 of vul het formulier hieronder in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 311 reviews.